Faciliteter

Laden

Bramstrup har sit eget operahus, idet det har vist sig, at ladens akustik er på et meget højt internationalt niveau, mens laderummet i sig selv er et sjældent, smukt rum med fleksible muligheder for både teater, koncerter, konferencer og events. Den gule trælade med det røde tegltag måler 17x17x70 meter og danner ramme om mange af arrangementerne på Bramstrup.

Tårnet og staldene

Det ottekantede tårn er centrum i avlsgårdens stjerneform, og tårnet benyttes til både ankomst, auditorium og møderum. Der er plads til ca. 120 personer. I Hestestalden, som er et usædvanligt stemningsfuldt rum, er der plads til ca. 160 personer.

Vognporten

Vognporten er 50 meter lang og består af 2 pavilloner forbundet af et pagodelignende tag båret af søjler. Bygningen bruges blandt andet til at regnvejrssikre udendørsarrangementer og fungerer desuden som baldakin ved ankomst.

Plænerne

Foran laden ligger Store Plæne, en fint klippet græsplæne på 2 ha med plads til 10.000 personer. Mellem bygningerne ligger Lille Plæne, som kan bruges til mindre koncerter med op til 1.500 personer. Fra plænerne er der adgang til den omgivende natur.

TILKØRSEL OG PARKERING

Der findes parkeringsmuligheder ved avlsgården og større parkeringsarealer ca. 100-200 meter fra avlsgården. Udstillere kan parkere bag ved laden. Kommer gæster eller publikum i busser, findes der en velfungerende afsætnings- og vendeplads helt oppe ved avlsgården.

RÅDGIVNING OG UDSTYR

Bramstrup hjælper gerne med planlægning i forbindelse med arrangementer, herunder kontakt til leverandører af telte, catering, lyd og lys mm. Mange års kreativitet og erfaring med kultur og events udgør en vigtig kilde til den succes, som Bramstrup ønsker at sikre hvert enkelt bruger.

LANDSKABSPROJEKT

I de kommende år vil Bramstrups landskab undergå en forandring bl.a. med henblik på at udbygge rammerne for events og konferencer m.v. Store udendørs amfiteatre og mulighed for eksempelvis match-race på søerne er blot nogle af de muligheder, der vil opstå.

Kontakt Bramstrup

Bramstrup 1, DK-5792 Årslev • Tlf.: 70 27 55 71 • E-mail: info@bramstrup.dk