dk-flag   uk-flag

Bramstrup 1, 5792 Årslev

Baggrund

Bramstrup ligger i Lindved ådal i Faaborg-Midtfyn Kommune på Fyn. Stedet repræsenterer med sin natur- og kulturhistorie Danmarks historie, fra isen formede landet, til mennesker bebyggede det.

Idémæssigt er stedet i dag forankret i Europa med mange internationale samarbejdsrelationer inden for kultur og forskning.

Bramstrups aktiviteter tager udgangspunkt i stedets naturressourcer og i de bygninger, som er blevet opført gennem de seneste 500 år. Dette findes uddybende beskrevet i hovedpunkterne: Kultur og Events, Landbrug og Videncenter, Råstoffer og Landskab samt Boliger og Erhvervsudlejning.

Det er også en mulighed at betragte stedet som et billede, en servicevirksomhed eller en række filosofiske overvejelser om eksistens.

HILSEN TIL BRAMSTRUP

​Ole Fogh Kirkeby,

professor, Center for
Kunst og Lederskab, CBS

"Det, vi kalder Bramstrup-konceptet, handler om at føre flere verdener sammen, der ofte er adskilte: lederens, konsulentens, kunstnerens og forskerens eller hvilken tilfældig etiket vi sætter på hinanden. Denne idé forudsætter, at man på to afgørende områder nægter at følge konventionen. Det gælder det, at adskille teori og praksis, og det at adskille kunst og lederskab. Det kræver altså, at man har indset, at teori, der batter, netop er en virkelighedsnær praksis, og at praksis, der virker, i sit væsen er teoretisk.

Og det kræver, at man har indset, at kunst i sin rettethed mod sagen, sin disciplin, og sin sociale visionskraft, ikke principielt adskiller sig fra lederens praktiske verden; samt at ledelse i sin evne til at arbejde med et medium, nemlig de sociale relationer, hvad angår fantasi, målrettethed, fornemmelsen for skønhed, og sans for mesterskab, ikke adskiller sig principielt fra kunsten.

Dialogen mellem disse fire verdener er essentiel. De har meget mere til fælles, end de ofte selv tror."​

Fanget din interesse?​

Bramstrup kan kontaktes på telefon inden for følgende tidspunkter:

Mandag til fredag fra kl. 9.00 - 17.00.

Uden for denne åbningstid kan der lægges besked ligeledes på telefon 70 27 55 71 eller på mail: info@bramstrup.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

BRAMSTRUP

​Bramstrup 1,

5792 Årslev

Kontaktinfo

Tlf.: 70 27 55 71

E-mail: info@bramstrup.dk

CVR: 10091284

BRAMSTRUP
Bramstrup 1,
5792 Årslev